Een houten schutting

Winter is coming


Het is weer het einde van het jaar en de tuin kan weer winterklaar worden gemaakt. Ondanks dat het weer slechter wordt is het nog steeds mogelijk om verbouwingen te realiseren. In de herfs en in de winter blijft het vaak droog en zelfs bij vorst kunnen we nog steeds alle timmerwerken voortzetten. Zo ook een overkapping die we voor een klant hebben gemaakt. Deze is met prachtig hout gemaakt en binnen no time opgeleverd. In de zomer is het heerlijk om onder de overkapping te zitten. Zelfs de banken hebben we met steigerhout afgewerkt en dit is voor de eeuwigheid. Ijzersterk materiaal die wanneer het goed wordt onderhouden jarenlang mee kan gaan. je dient het hout nog wel te behandelen zodat het vocht geen kans krijgt.


Houten schutting


Ook schuttingen kunnen vaak nog worden gezet. De tijd dat het flink vroor is inmiddels al ver voorbij en vaak kunnen we in januari gewoon nog de grond in. Veel mensen kiezen voor een houten schutting omdat dit een landelijke uitstraling geeft. Zo ook een klant, hij vroeg ons om 30 meter schutting te maken van speciale houten elementen die in Duitsland zijn ingekocht. binnen twee dagen waren we klaar en had meneer een prachtige schutting. nadat de beplanting kwam, het moesten Fagus Sylvatica hagen zijn. Buxushage zijn niet meer van deze tijd gezien ze vol met die moten zitten en dus heeft hij deze bij Royal Hedge gekocht in Dongen. www.royalhedge.nl/fagus-sylvatica is de link van de planten zodat je een beeld hebt hoe het eruit ziet.

Icm met de planten en de houten schutting en de overkapping is dit een geslaagd project geweest. voor weinig geld heeft meneer een prachtige tuin gekregen. Wil je ook weten wat het kost om een dergelijk project uit te laten voeren? Neem dan even contact met ons op. We hebben al ruim 10jaar ervaring en met sloophout kunnen we ook al de mooiste dingen maken.